ZPM HOCHEL sp. z o.o.
ul. Częstochowska 6, Micigózd
26-065 Piekoszów
tel: +48 (041) 306 10 76
e-mail: zpmhochel@zpmhochel.pl
DZIAŁ SKUPU I UBOJU
e-mail: skup@zpmhochel.pl
tel: +48 607 896 289
DZIAŁ HANDLU I MARKETINGU
e-mail: handel@zpmhochel.pl
Tel.+48(41)306 1076 wew.64
DZIAŁ TRANSPORTU
e-mail: justyna@zpmhochel.pl
tel: +48 661 336 005
DZIAŁ KONTROLI-SKLEPY
e-mail: k.wojcik@zpmhochel.pl
tel: +48 782 702 599
Mięso z części anatomicznej półtuszy wołowej z kością, idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań mięsnych (sztuka mięsa), do gotowania, krótkiego smażenia na stek i do duszenia.
|
Chude mięso z części anatomicznej tylnej z półtuszy wołowej, bez kości, szczególnie polecamy do pieczeni (sztuka mięsa) i na steki (do krótkiego smażenia), idealne tylko po krótkiej obróbce termicznej, można stosować również na tatara.
|
Polecany szczególnie do wszelkiego rodzaju farszów i innych dań mięsnych (sztuka mięsa), do duszenia i do gotowania, można z niego przyrządzać zrazy i bitki.
|